Næstved By

Åbent hus hos RotPunkt i Næstved Megacenter

Åbent hus den kommende weekend hos RotPunkt i Næstved Megacenter.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Overvejer du at det er tid for udskiftning af dit køkken, eller søger du ny inspiration til dit kommende køkken, er det måske en god ide at lægge vejen forbi RotPunkt i Næstved Megacenter.

– Hos Rotpunkt kan vi naturligvis sagtens lave et helt traditionelt køkken, fortæller Jan Nymark som er indehaver af RotPunkt Næstved.

– De fleste kunder kommer dog til os fordi de gerne vil have noget der er anderledes – noget man ikke ser andre steder. Et køkken, som kombinerer tysk kvaliltet og skandinavisk design. Et køkken der er tilpasset lige nøjagtigt kundens ønsker og behov.

Jan Nymark er oprindeligt fra Nordsjælland, bor nu i Nysted på Lolland, og er ejer af køkkenfirmaet RotPunkt i Næstved Megacenter. Førhen pendlede han til Greve så transporttid er ikke nyt for ham.

– Jeg er så heldig at turen mellem Næstved og Nysted er en dejlig nem rute, hvor der sjældent er trafikale problemer. Og så er det ikke mindst en virkelig smuk tur, igennem et varieret landskab.

 – Jeg er gift uden egne børn, og min partner har en voksen søn som er flyttet hjemmefra. Vi pendler begge, jeg til Næstved og min partner pendler hver dag til Vallensbæk, så der er en rigtig god forståelse for pendlerlivet.

– Jeg har fået en god modtagelse i betragtning af at vi er et ungt køkkenfirma på det danske marked. Folk skal jo lige finde ud af hvad vi er, og hvad vi kan.
Ordet Næstved får mig til at tænke på: Handelsby i fremdrift. Derfor valgte jeg, at placere min forretning hvor der er andre køkkenvirksomheder i området, samt at det er tæt på Næstved Storcenter, som trækker mange kunder forbi. Beliggenhed var ikke  uvæsenlig for en forretning som min, afslutter Jan Nymark.

Her i weekenden, den 3. og 4. november er der åbent hus i RotPunkt begge dage fra kl. 11.00 – 14.00 hvor der begge dage bydes på lidt godt til ganen.

Kommentarer