Næstved By

CITY NIGHT: My Heaven i Ringstedgade fejrer 5-års fødselsdag

Marlene Pedersen indbyder fredag til 5-års fødselsdag i sin modebutik My Heaven i Ringstedgade.

Af Birgitte Grejsen Møs.

Marlene Pedersen glæder sig til den kommende fredag. Ikke nok med, at der er City Night i Næstved, men hendes modebutik fylder 5 år, og det bliver fejret i intet mindre end 13 timer.

For 5 år siden var der brunt papirsafdækning i alle vinduer, og ingen kunne se, hvad der foregik i lokalerne Ringstedgade 18. Der blev hamret, banket, lagt nyt gulv, og malet til den helt store guldmedalje, og Marlene havde meget store sommerfugle i maven.

I 2012 var der stadigvæk en finanskrise. som var en barsk udfordring for alle selvstændige, og den havde også på det tidspunkt sat sit præg i Ringstedgade.

– Da jeg så mig omkring i Ringstedgade, var der mange tomme lokaler, og det kunne godt gøre en lidt neglebidende, fortæller Marlene.

– Jeg husker også en negativ kommentar, som kom fra en person, der gik forbi på fortovet. En kommentar, som jeg ikke ordret vil citeres for om her, men som godt kunne tagepusten lidt fra én. Det fik den ikke lov til. Jeg har troet fuldt og fast på min ide omkring butikken lige fra start, og min omsætning har i de 5 år, der nu er gået, været stille og roligt stigende.

Marlene har været i branchen i 23 år og er udlært i tøjbutik i Næstved. Hun har efterfølgende arbejdet i flere af byens tøjbutikker, og har desuden været butikschef i Vero Moda. Inden hun åbnede My Heaven, bestyrede hun  IC Companys butikker i Greve og Ringsted.

My Heaven blev starten for Marlene som selvstændig og ingen tvivl om, at det var lykken at arbejde tæt på hjem og børn.

My Heaven er  i dag en modeshop for piger/kvinder i alle aldre og har en “lille pigeafdeling” for de mindre størrelser fra 3-16 år.
Udvalget er alsidigt og indbefatter også accessories såsom kæder, ringe, bælter, sko, støvler og meget mere.

– For 5 år siden benyttede man ikke de elektroniske medier, som man gør nu, fortæller Marlene.

– Jeg har selvfølgelig en webshop, hvor der er kunder fra hele landet. Men jeg hører også tit de lokale kunder fortælle, at de har set det og det på webshoppen. Så jeg betragter den som et butiksvindue udadtil, og i webshoppen kan alle jo shoppe i døgnets 24 timer. .

– Facebook og Instagram er også noget, som er blevet “et must” for alle modeforretninger i de 5 år, der nu er gået. Man skal være præsenteret alle steder, hvis man skal følge med i udvikling og efterspørgelse, og jeg vil til tider ønske, at døgnet havde mange flere timer for at kunne nå det hele, funderer Marlene.

– Rent privat har jeg også haft en ny udfordring med at være mor for mine 2 piger hver anden uge. Det er klart, at når mor og far går fra hinanden, er der mange ting, der skal gennemtænkes og tages hensyn til. Men nu er der kommet ro på det hele, og jeg er glad og nysgerrig gået i gang med mit nye liv.

Artikel forsætter under foto.

5-års fødselsdagen skal fejres med masser af gode tilbud hele fredagen, som f.eks blusen og nederdel som på foto.

– Jeg elsker mit job, og alle mine glade kunder, hvoraf mange har handlet i butikken lige fra starten.

Jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi My Heaven og nyde et glas med sammen med mig på fredag, afslutter Marlene.

My Heaven
Ringstedgade 18
4700 Næstved

Parkering på Kvicklyparkeringen. Tidsbegrænset.

Kommentarer