Fuglebjerg

Columbine i Fuglebjerg lukker

Privat foto.

Efter 29 år dejlige år har Lissi Kokborg valgt at lukke sin modebutik Columbine i Fuglebjerg. 

Af Birgitte Grejsen Møs.

– Nu er det tid. Efter 29 dejlige år her i Fuglebjerg har jeg valgt at lukke min butik mens legen er god, fortæller Lissi Kokborg.

– Det er ingen hemmelighed at jeg i flere år har kunne mærke forandringen i kundernes indkøbsmønster. Jeg har haft og har stadigvæk mange faste kunder, men en større del falder fra, da de er gået på pension, og ikke har samme behov for modetøj, eller de er flyttet fra byen. Samtidig er det ingen hemmelighed at de unge nok handler der hvor de arbejder, eller på nettet, og det er en kamp jeg ikke har lyst til at tage op.

Lissi startede sin karriere indenfor branchen ved at få sig en læreplads hos Strømpmagasinet i Næstved. Dengang var læretiden 4 år, men efter 3 år valgte Lissi at færdiggøre sin læreplads hos Smith i Ramsherred, som dengang var en mere alsidig butik med bl.a. make up og parfume.

Derefter fulgte nogle år i Brugsen på Grønvej, hvorefter Lissi hurtigt blev forfremmet til uddeler i Fjenneslev og Gelsted.

– Da man begyndte at bygge centret i Fuglebjerg, startede det med at rumstere i min hjerne, for jeg savnede modebranchen. Jeg havde skrabet lidt sammen på kistebunden, og tog det store spring at blive selvstændig ved at åbne Columbine den 1. december 1989.

– Jeg har haft mange gode år her i Fuglebjerg som jeg, når jeg er stoppet, vil tænke tilbage på.
Ingen tvivl om at det har været en svær beslutning, men jeg føler at det nu er tid, selvom jeg slet ikke føler mig færdig med at arbejde.
Nu vil jeg få tid til alle de ting, jeg aldrig har kunne gøre og opleve sammen med min mand.
Men skulle der nu være nogen der vil kunne bruge mig som assistance ved sygdom eller andet blot et par timer om ugen i deres modebutik, er man hjertelig velkommen til at kontakte mig, afslutter Lissi Kokborg.

Columbine har ophørs udsalg fra nu af med sidste åbningsdag den 30. april, eller sålænge der er tøj på bøjlerne. 

Du kan finde Columbines Facebook side HER

Kommentarer