Næstved By

Holistisk menneskesyn som basis for massagebehandlinger

Et holistisk syn på mennesket og universet danner basis for den tilgang, massør Lene Kryger Nielsen møder sine klienter med på klinikken Din Massør på Jeppe Åkjærsvej 16 i Næstved.

– Jeg bygger mine behandlinger op omkring et holistisk menneskesyn og ønsker, at alle, der kommer til mine behandlinger, vil føle sig velkomne og godt behandlet, forklarer Lene Kryger Nielsen.

Siden 2016 har hun målrettet sin færden ved at tage fysiologi og anatomi på sygeplejerskeniveau samt sygdomslære for at blive optaget på en af landets dygtigste skoler inden for akupunktur, hvor hun startede i 2017 og forventer at blive færdig i 2020.

Derudover har hun taget medicinsk akupunktur i 2016 og kosmetisk ansigtsakupunktur i år.

– I 2004 tog jeg den fysiologiske massageuddannelse samt muskelterapeut og disse behandlingsformer har jeg brugt professionelt lige siden, dog som bibeskæftigelse til mit pædagogiske job, fortæller Lene Kryger Nielsen.
– I 2013 tog jeg uddannelsen til Japansk Lifting Terapeut og i 2015 blev jeg Ansigt Zoneterapeut. Disse uddannelser vækkede min gamle interesse for at arbejde med indsigt i mennesket/dyr, og grundet denne interesse besluttede jeg mig for at uddanne mig til TCM (Traditionel Kinesisk Akupunktør).
– Derfor har jeg sagt farvel til den pædagogiske verden for at hellige mig – på fuld tid – en verden med et holistisk syn på mennesket og universet.

– Jeg ønsker, at min klinik skal være et sted med ro og tid til hver enkel person, hvor jeg ved første møde vil tage udgangspunkt i den enkelte person og udfylde et spørgeskema, der vil ligge til baggrund for det videre behandlingsforløb.
Drømmen om dyr og natur har Lene Kryger Nielsen altid haft som omdrejningspunkt i sit liv, så da hun som 20 årig købte et lille husmandssted med lidt jord, kom stedet hurtigt til at rumme heste, køer, høns, kalkuner, 1 hund og ikke mindst en lille, selvforsynende urtehave, som hun forsøgte at dyrke biodynamisk. Altså uden brug af kemikalier og sprøjtemidler.

Kommentarer