Næstved By

Ny formand hos Næstved Ny Fotoklub

Ny formand hos Næstved Ny Fotoklub.

Skrevet af: Aja Andersen

Efter 8 år på posten valgte Ole Klinkvort, at trække sig som formand for Næstved Ny Fotoklub. Det fandt sted på den årlige generalforsamling i slutningen af januar. En beslutning Ole havde orienteret alle om i god tid inden generalforsamlingen.

Til ny formand blev Henning Kristensen valgt. Han har været medlem af klubben i et halvt års tid. Om sig selv siger Henning:
– Jeg har lige siden jeg var barn været interesseret i at fotografere, og fik mit første kamera, da jeg var omkring 10 år gammel. Men det er først de seneste år, jeg har gjort mere ud af det end nogle billeder til familiefester og lidt fra sommerferien. Den tekniske udvikling inden for fotoudstyr, digitalisering og billedbehandlings programmer, samt et prisniveau der er til at komme i nærheden af for amatørfotografer, har medvirket til at fotografering i dag er blevet en hobby, som jeg finder stor glæde i, og bruger meget af min fritid på.

– Jeg meldte mig ind i Næstved Ny Fotoklub fordi jeg dér, kunne være sammen med ligesindede og tage ved lære af dem der har mere erfaring end mig selv.

– Der er i Næstved Ny Fotoklub en god atmosfære og mulighed for, at alle medlemmer, nye som gamle, erfarne fotografer og nybegyndere, kan byde ind med ønsker og ideer, og være med til at lægge programmet for klubbens aktiviteter og sikre at klubben fortsat udvikler sig. I klubben hjælper vi hinanden med at dreje væk fra autoknappen og dermed være med til at skabe bedre billeder. Det er derfor jeg sagde ja til at være formand for klubben. Jeg vil som formand – sammen med den øvrige bestyrelse og medlemmerne – arbejde for, at klubben fortsætter det gode arbejde, og fortsat er en rummelig klub, hvor alle er velkommen.

På bestyrelsens og medlemmernes vegne takker alle Ole Klinkvort for den hans store indsats gennem 8 år.

Næstved Ny Fotoklub holder til på Kildemarksvej 70 i Næstved. Find klubben her.

 

Kommentarer